Word jij onze nieuwe collega?

Home - | - Nieuws - | - Nieuws - | - Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze zorgboerderij Ezelkunsten zoeken wij  een nieuwe collega die in teamverband maar ook zelfstandig onze clienten kan begeleiden.

Ezelkunsten is een kleinschalige zorgboerderij waar persoonlijke betrokkenheid en aandacht centraal staan. Wij  bieden kinderen  en volwassenen, met verschillende problematiek een (tijdelijke) vertrouwde en veilige plek. Naast dagbesteding bieden wij ook begeleid wonen en crisisopvang.  Hierdoor wordt gewerkt met verschillende diensten en behoren ook slaapdiensten bij de werkzaamheden.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een flexibele collega die inzetbaar is voor minimaal 24 uur. Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de jeugdpsychiatrie (harde eis) en een opleiding minimaal op MBO niveau. Ervaring met paarden, ezels en honden is mooi meegenomen en heeft zeker onze voorkeur. Gezien onze doelgroep zoeken wij iemand met een sterke persoonlijkheid, die zelf initiatief neemt.

Ben jij onze nieuwe collega? reageer direct!

Lijkt je dit wat?  Stuur dan je sollicitatiebrief en je CV naar hedie@ezelkunsten.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

2017-12-02T11:06:52+00:00

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten