Op vrijdag 13 en zaterdag 14 juni organiseren wij weer de opleiding Kinderen en Ezels. Kom ook deze keer weer langs voor een leerzame opleiding.

Opleiding Ezels en kinderen

Ezels zijn uitermate geschikt om in te zetten in begeleiding van kinderen. In deze 2-daagse opleiding geven we je informatie, maar zullen je vooral ook veel in de praktijk laten zien en ervaren. Voorbeelden van interventies die in combinatie met ezels gedaan kunnen worden:

[list style=”list11″ color=”gray”]
  • Pansage en portage
  • Lichaamswerk en inzet van stem
  • Cognitieve gedragstherapie en NLP
  • ZelfbeeldAfnameTest en/of eilandtekening
  • Logische niveaus
  • Grenzen leren voelen en beschermen
  • Zelfvertrouwen vergroten d.m.v. oefeningen
  • Emoties leren uiten bij de ezel
[/list]

Deze opleiding heeft als doel om de ezel te kunnen inzetten in sociaal-emotionele begeleiding van kinderen. Een opleiding als coach of therapeut in het algemeen bieden wij niet aan, we raden je aan om een dergelijke opleiding te volgen als je hier je vak van wilt maken. Als je (nog) geen kennis hebt van ezels, adviseren we je eerst de basismodule “Kennismaken met en verzorging van Ezels” te volgen.
Opleidingsduur: 2 dagen
Plaats: bij Ezelkunsten in Maarsbergen
Kosten: € 300 excl. BTW, incl. koffie, thee en lunch
De opleiding zal van start gaan bij minimaal 5 deelnemers. Om te zorgen dat er voldoende aandacht is voor alle cursisten, zullen max. 8 deelnemers worden toegelaten.

Aanmelding :
Deelname opleiding is definitief zodra de betaling heeft plaats gevonden. Wanneer u in één keer deelneemt aan drie of meer cursussen, ontvangt u 10% korting! Bij gelijktijdige betaling.

[contact-form to=’hedie@ezelkunsten.nl’ subject=’Opleiding Ezels en kinderen’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adresgevens en eventuele vragen’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Mocht u vragen hebben kunt u ook een e-mailbericht versturen naar hedie@ezelkunsten.nl of bellen: 06-21850797