Steigerhouten meubelen zijn stoer, degelijk, ruig, modern maar ook voor alledag, robuust en trendy, voor zowel binnen- als buitenshuis. Naast meubelen is er nog veel meer mogelijk met steigerhout.
Samen met Ezelkunsten.nl gaat u tijdens de workshop steigerplanken schilderen. U selecteert èèn (of meerdere) van onze ezels welke u gaat schilderen. Gebruik uw creativiteit om uw gedachten over te brengen op het steigerhout.

We beginnen de ochtend (10:00 uur) met een korte introductie over de dag zelf. Nadat u de ezel(s) heeft geselecteerd kunt u starten met het overbrengen van uw ideeën op het hout. Tijdens de workshop zijn er diverse versnaperingen ter beschikking, waardoor ook uw innerlijk voldoende aandacht krijgt.

Agenda

[fancy_list style=”circle_arrow”]
  • 10:00  Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • 10:15  Korte introductie van de dag
  • 10:20  Eerste gedeelte WorkShop
  • 12:30  Volledige zeer uitgebreide warme en koude lunch
  • 13:30  Tweede deel van de WorkShop
  • 17:00  Einde
[/fancy_list]
[fancy_box title=”Meer informatie”] Heeft u interesse om deel te nemen aan de workshop, schrijf u dan in via het onderstaande formulier. Wilt u meer informatie over de workshop of over Ezelkunsten.nl zelf, dan kan dit ook via het formulier. De kosten bedragen €85,–. Dit is inclusief materiaal, professionele begeleiding, lunch, koffie/thee/melk [/fancy_box]
[fancy_box title=”Wat is steigerhout”] Steigerhout zijn de steigerdelen die in de bouw op de steigers worden gebruikt. Het gaat om een zeer snelgroeiende dennenhoutsoort (vuren). Dit heeft voor het hout tot gevolg dat het zeer lange en flexibele vezel heeft waardoor het hout niet snel breekt. Tevens groeien de gekapte bomen zeer snel weer aan. Gebruikte steigerplanken worden veel gebruikt door meubelmakers wat het hout hierdoor tot een goed te recyclen en groen product maakt. [/fancy_box][/one_half_last] [contactform email=”info@ezelkunsten.nl” subject=”Vragen / inschrijving Steigerplanken WorkShop 27 oktober 2012″ success=”Hartelijk dank. Wij nemen z.s.m. contact met u op. “] [name label=”Uw Naam”] [email label=”Uw E-Mailadres”] [textarea label=”Uw contactgegevens en/of eventuele vragen”] [submit value=”Verstuur”] [/contactform]