Deze dag (Moederdag: 22 april; Vaderdag: 28 april) wordt speciaal georganiseerd door Ezelkunsten voor ouders en verzorgers van kinderen die veel aandacht nodig hebben. Het dagelijkse leven in een gezin slokt vaak alle energie op van de mensen die directe zorg bieden aan kinderen en in het bijzonder aan kinderen die veel aandacht nodig hebben. Er ontstaat een ritme of routine die vooral praktisch is. Maar is er nog ruimte voor j-ezel-f als je voortdurend leeft op de stand van de automatische piloot?

Doelstelling van deze dag: opnieuw inzicht krijgen in je eigen functioneren binnen een druk of zorgelijk gezin, is er voldoende ruimte voor je eigen behoeften en verlangens, hoe is de relatie met de andere verzorgende partner? Wil en kun je veranderingen aanbrengen en passen die binnen de mogelijkheden van het gezin?

Even stilstaan bij je eigen leven binnen de zorg die je ook wilt bieden geeft rust, overzicht en uiteindelijk weer meer draagkracht. Als je als verzorger goed in je vel zit heeft dit ook weer een positieve uitstraling naar je directe omgeving en werk.

Laat de ezels die ook al zoveel positiviteit in het leven van je kind brengen dit ook aan jou als ouder bieden: de ezel als Co-Coach….op een ontspannen en originele manier kijk je in de spiegel die dit authentieke en zachtaardige dier je voorhoudt.

Een workshop in goed g-ezel-schap en met speciale aandacht voor j-ezel-f als ouder of als ouderpaar/verzorgers. Opnieuw voelen of ontdekken welke je talenten zijn, waar je grenzen liggen. Met de hulp van Inge als coach, en de ezels als co-coach krijg je weer inzicht in vaste denk en leefpatronen van jezelf en je rol binnen het gezin. Deze kun je waarderen als je tevreden bent of veranderen als ze vermoeiend blijken te zijn.

Een inspirerende en voedende dag voor j-ezel-f en indirect dus ook op de mensen die dicht bij je staan.

U kunt zich via bijgaande pagina aanmelden.

[bubble class1=”rounded” author=”Over Inge de Haan”]10 jaar geleden maakte zij de keus voor natuur en avontuur in de Algarve.
De verandering was groot : van een praktijk voor klassieke homeopathie aan huis en in een Gezondheidscentrum, naar het platteland in de Algarve, omringd door mooie natuur, het boerenleven en…ezels. Als vanzelf kwamen deze dieren op haar pad en al gauw ontdekte zij de bijzondere kwaliteiten van ezels, met name in de interaktie met mensen en kinderen. De stap van therapeut naar coach was op een moment heel logisch en met cursussen en scholing op het gebied van `Coaching` in Nederland en Portugal heeft zij een methode gevonden om de ezels als co-coach in te zetten. Haar therapeutische achtergrond, de coachingstechnieken en de mooie kwaliteiten van haar co-coaches, de ezels, zorgen voor een origineel concept in de begeleiding van mensen die op zoek zijn naar antwoorden of hulp bij relatie-en werkvragen.
In Portugal ontvangt zij cliënten die verblijven in de daar gevestigde resorts en gastencentra. Ook een NLP opleiding heeft het werk met Inge en de ezels in de opleiding geïntegreerd.
In Nederland geeft zij workshops op diverse locaties. In Maarsbergen gaat nu een parallel programma van start bedoeld voor coaching van ouders van kinderen die extra zorg nodig hebben. Dit als mooie aanvulling op de asinotherapie die de kinderen bij de Ezelkunsten volgen.
[/bubble]