Opleiding: coachen met ezels en paarden

Home - | - Opleidingen - | - Opleiding: coachen met ezels en paarden
Opleiding: coachen met ezels en paarden2016-11-05T15:33:41+00:00

Opleiding coachen met ezels en paarden

Wist je al dat ezels ook prima inzetbaar zijn als coaches? Net als paarden hebben ook ezels de gave om mensen te kunnen spiegelen. De ezel is een zeer gevoelig dier en is een expert in het lezen van lichaamstaal. De ezel merkt bijvoorbeeld de geringste spierspanning in je lichaam. Emoties en gedachten zorgen bij mensen voor fysiologische reacties in het lichaam, wat een ezel vervolgens opmerkt en via eigen gedrag ook laat zien.
In de opleiding “coachen met ezels en paarden” leren we jou hoe je het gedrag van de ezel kunt interpreteren en welke vragen je daarbij zou kunnen stellen aan de cliënt.

Deze opleiding heeft als doel om het paard / de ezel te kunnen inzetten in coaching- en/of therapietrajecten. Een opleiding als coach of therapeut in het algemeen bieden wij niet aan. Als je (nog) geen kennis hebt van ezels, adviseren we je eerst de basismodule “Kennismaken met en verzorging van Ezels” te volgen.

Opleidingsduur: 5 dagen (5 weken lang 1 dag, of in 2 blokken van 2 of 3 dagen)
Plaats: bij Ezelkunsten in Maarsbergen
Kosten: € 750 excl. BTW, incl. koffie, thee en lunch
De opleiding zal van start gaan bij minimaal 5 deelnemers. Om te zorgen dat er voldoende aandacht is voor alle cursisten, zullen max. 8 deelnemers worden toegelaten.

Aanmelding :
Deelname opleiding is definitief zodra de betaling heeft plaats gevonden. Wanneer u in één keer deelneemt aan drie of meer cursussen, ontvangt u 10% korting! Bij gelijktijdige betaling.

[contact-form to=’hedie@ezelkunsten.nl’ subject=’Opleiding: coachen met ezels en paarden’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adresgevens en eventuele vragen’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Mocht u vragen hebben kunt u ook een e-mailbericht versturen naar hedie@ezelkunsten.nl of bellen: 06-21850797

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten