Opleiding: Asinotherapie / Ezeltherapie

Home - | - Opleidingen - | - Opleiding: Asinotherapie / Ezeltherapie
Opleiding: Asinotherapie / Ezeltherapie2016-11-05T15:33:41+00:00

Opleiding: Asinotherapie / Ezeltherapie

Wil je graag de meest intensieve fysieke therapievorm met ezels leren in praktijk te brengen? Te ervaren hoe het voelt om zo fysiek direct contact te mogen hebben?
Hoe het voelt wat een portage bij jou of een ander persoon kan doen? Hoe je asinotherapie kunt inzetten in je werk met de ezels? Dan is deze opleiding een absolute must. Het is en zeer prachtige ervaring die niet te omschrijven is in woorden.

Aan de orde komen:

  • Portage
  • Pansage
  • Wat zijn de effecten

Aanmelding

Opleidingsduur : 2 Dagen.
Plaats : Ezelkunsten Maarsbergen.
Kosten : € 300,- ex btw, incl. Koffie/ Thee en Lunch.
Opleiding zal van start gaan bij min. 5 deelnemers. Om te zorgen dat er voldoende aandacht is voor alle cursisten worden er max. 8 deelnemers toegelaten.

Deelname opleiding is definitief zodra de betaling heeft plaats gevonden. Wanneer u in één keer deelneemt aan drie of meer cursussen, ontvangt u 10% korting! Bij gelijktijdige betaling.

[contact-form to=’hedie@ezelkunsten.nl’ subject=’Opleiding: Asinotherapie / Ezeltherapie’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adresgevens en eventuele vragen’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Mocht u vragen hebben kunt u ook een e-mailbericht versturen naar hedie@ezelkunsten.nl of bellen: 06-21850797

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten