Oeps

Home - | - Onze ezels - | - Oeps
Oeps2016-11-05T15:33:43+00:00

Oeps houdt er van om hard te werken, maar lekker in de zon liggen vindt hij ook het einde

Oeps is de grote ruin en een hele leuke ezel. Hij wordt getraind met de clicker en kent erg veel commando’s.

Hij geniet ervan om voor je te werken en wil vaak geknuffeld worden. Als hij in de wei loopt probeert hij zoveel mogelijk blaadjes van de bomen te snoepen.

Oeps vindt het heerlijk om de ezelwagen te trekken. Hij doet dan erg zijn best en geniet van de inspanning tijdens de ritten in de wei of het bos.

 

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten