Ezeltherapie (Asinotherapie) voor Iedereen

Home - | - Ezeltherapie - | - Ezeltherapie (Asinotherapie) voor Iedereen
Ezeltherapie (Asinotherapie) voor Iedereen2017-05-17T15:26:01+00:00
Ezeltherapie, of asinotherapie is een vorm van therapie waar de ezels ingezet worden als vorm van therapie.

Ezel met hoge aaibaarheidsfactor – Ezeltherapie is er voor iedereen

Eerst een groot misverstand uit de werels helpen: edeltherapie (Asinotherapie) is voor alle mensen, met of zonder beperking! Het helpt je ontspannen. Opnieuw naar jezelf en de wereld kijken. Hoe het voelt wat een portage bij jou of een ander persoon kan doen? Te ervaren hoe het voelt om zo fysiek direct contact te mogen hebben?

Wat is Asinotherapie?

Ezeltherapie, of asinotherapie (‘asino’ is Italiaans voor ezel) is een vorm van therapie waar de ezels ingezet worden als vorm van therapie. Deze vorm van therapie kan zeer goed ingezet worden bij volwassenen / kinderen met ADHD, autistisch spectrum, aanverwante stoornissen en andere verstandelijke en / of lichamelijke beperkingen. Maar asinotherapie is er ook voor iedereen die ontspanning zoekt.

Ezeltherapie is er voor alle mensen, jong en oud, met of zonder klachten, die het fijn vinden om met en bij ezels te zijn. Zoals aangegeven is deze therapie erg heilzaam voor vele spanningsgerelateerde klachten.

Ezeltherapie is vooral geschikt bij:

  • Verstandelijke beperking
  • Gedragsproblematiek
  • Lichamelijke beperking
  • Visuele beperking
  • ADHD
  • ASS
  • Burn-out

Ezelkunsten biedt ook een aantal cursussen en opleidingen. Altijd Speciaal, Maatwerk mogelijk. Wij zorgen altijd voor kleine groepen zodat u veel aandacht krijgt.

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten