Coaching2016-11-05T15:33:42+00:00

Ezelkunsten biedt diverse coachingstrajecten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Naast dat wij verstand hebben van ezels, houden wij ons dagelijks bezig met het ondersteunen van mensen. U heeft bepaalde ambities of doelstellingen. Of u vraagt zich bepaalde zaken af. Coachen is een doelgerichte techniek om u te helpen uw doelen, aanmerkelijk sneller en gemakkelijker te realiseren, dan dat u zelf op eigen houtje kunt! Naast een luisterend oor bieden wij ook diverse technieken om uw eigen effectiviteit en efficiëntie te verhogen.

Een goede coach helpt u om die doelen zo slim, snel en duurzaam mogelijk te realiseren. Alles wat de coach uit de kast trekt om dat voor elkaar te krijgen is daarbij nuttig en zinvol.

Coaching gaat uit van het ontdekken, leren en versterken van vaardigheden. Voor meer informatie over de coaching trajecten, neem contact met ons op.

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten