Weerbaarheid voor kinderen

Home - | - Wat biedt Ezelkunsten nog meer naast Asinotherapie - | - Weerbaarheid voor kinderen
Weerbaarheid voor kinderen2016-11-05T15:33:41+00:00

Het woord ‘weerbaarheid’ heeft verschillende betekenissen. Ezelkunsten geeft er de volgende betekenis aan: ‘in alle (weers)omstandigheden jezelf zijn en blijven’. Speciaal voor kinderen; weerbaarheidstraining

Weerbaarheid

Wat er namelijk ook gebeurt in jouw leven: jezelf zijn en je daarbij prettig en veilig voelen is erg belangrijk. Nu en in de toekomst. Dat klinkt natuurlijk heel logisch een eenvoudig, maar dat is het niet altijd. Voor veel kinderen, is weerbaar, weerbaarheid of ´jezelf zijn´ niet altijd vanzelfsprekend. De weerbaarheid van kinderen is, net als bij volwassenen, belangrijk voor het algehele functioneren. Immers, een weerbaar kind durft eerder zichzelf te zijn en zit beter in zijn/haar vel.

Weerbaarheid voor kinderen in samenwerking met Koeching en Alles in kleur

Weerbaarheid voor kinderen en volwassenen

Daarom is deze weerbaarheidstraining voor ieder kind geschikt, want deze training maakt een kind niet alleen zelfverzekerder, maar ook een stuk sterker, zowel fysiek als mentaal. En fysiek en mentaal lekker in je vel zitten maakt dat je meer vertrouwen hebt in jezelf.

Wat leer je in onze weerbaarheidstraining? In onze training weerbaarheid leer je op een positieve manier ‘jezelf zijn’ in verschillende situaties.
Natuurlijk met de ezels, honden en paarden. Als jij dit wilt. Niets moet, alles mag.

Afhankelijk van wat jij nodig hebt komen daarbij de volgende onderwerpen aan bod:

  • Goed stemgebruik en goede ademhaling
  • Positief denken, eigenwaarde en zelfvertrouwen
  • Nee en Ja zeggen
  • Omgaan met negatieve gebeurtenissen
  • Omgaan met faalangst
  • Ontdekken van je eigen kracht
  • Je veilig voelen in je lichaam
  • Sterker lichaam in een sterkere Geest

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten