Dera van Gorp

Home - | - Contact - | - Dera van Gorp
Dera van Gorp2017-04-03T21:12:48+00:00
Dera van Gorp
Dera van Gorp
Mijn naam is Dera en ik ben 26 jaar oud. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn en mijn energie kwijt te kunnen met sport. Sinds mijn 10e levensjaar ben ik begonnen met vechtsport. Vechtsport is een goede basis om weerbaarder te worden, zelfvertrouwen en respect voor een ander te hebben en voor jezelf op te kunnen komen in verschillende situaties.

Dit wil ik graag over brengen op kinderen die wel wat zelfvertrouwen kunnen gebruiken. In 2012 heb ik de opleiding Leisure en Hospitality afgerond. Daarna ben ik opleidingen / cursussen gaan volgen die onder het kader vallen van weerbaarheid voor kinderen en jongeren. Dit kan ik goed combineren met de zelfverdediging technieken die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld.

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten