Update:

De workshop is verplaatst naar 3 mei.

 

Naast het maken van allerlei steigerhouten meubelen, is het uiteraard ook mogelijk om ze te beschilderen. Daarom organiseren wij op 3 mei een nieuwe workshop schilderen op steigerhout. Creativiteit, plezier, kunstzinnig, nieuwe inzichten zijn de steekwoorden van deze dag.

Vanzelfsprekend is er weer een heerlijke lunch om van te smullen met een rustmoment bij de ezels.

We hebben op 3 mei ook een workshop steigerhouten meubels maken. Wanneer je deel neemt aan de schilderworkshop mag je uiteraard kosteloos (extra verbruikte materialen dienen wel betaald te worden) deelnemen aan de meubelmaak workshop. Twee in èèn.

Kosten:

Voor deze workshop hanteren we een basistarief van €75,– Afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte materialen voor uw meubel komt hier een toeslag bij.

Agenda

[list style=”list9″ color=”magenta”]
  • 10:00 Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • 10:15 Korte introductie van de dag
  • 10:20 Eerste gedeelte WorkShop
  • 12:30 Volledige zeer uitgebreide warme en koude lunch
  • 13:30 Tweede deel van de WorkShop
  • 17:00 Einde
[/list]
[framed_box rounded=”true” align=”left”]Heeft u interesse om deel te nemen aan de workshop, schrijf u dan in via het onderstaande formulier. Wilt u meer informatie over de workshop of over Ezelkunsten.nl zelf, dan kan dit ook via het formulier. De kosten bedragen €75,–. Dit is inclusief een basistarief voor het materiaal, inclusief professionele begeleiding, lunch, koffie/thee/melk[/framed_box]
[framed_box rounded=”true” align=”right”]Steigerhout zijn de steigerdelen die in de bouw op de steigers worden gebruikt. Het gaat om een zeer snelgroeiende dennenhoutsoort (vuren). Dit heeft voor het hout tot gevolg dat het zeer lange en flexibele vezel heeft waardoor het hout niet snel breekt. Tevens groeien de gekapte bomen zeer snel weer aan. Gebruikte steigerplanken worden veel gebruikt door meubelmakers wat het hout hierdoor tot een goed te recyclen en groen product maakt.[/framed_box] [/one_half_last] [contactform email=”info@ezelkunsten.nl” subject=”Vragen / inschrijving schilderen met steigerhout WorkShop 3 mei 2014″ success=”Hartelijk dank. Wij nemen z.s.m. contact met u op. “] [name label=”Uw Naam”] [email label=”Uw E-Mailadres”] [textarea label=”Uw contactgegevens en/of eventuele vragen”] [submit value=”Verstuur”] [/contactform]